Babagan kita

nguber kualitas paling apik

Shanghai GUOSHI Machinery Co., Ltd. minangka produsen OEM profesional ing bidang mesin, bagean mesin, bagean mesin CNC, bagean mesin sing disesuaikan, kita bisa nyedhiyakake layanan mesin miturut gambar pelanggan, conto utawa syarat mesin khusus liyane, nyedhiyakake layanan sing paling apik. produk kualitas karo rega competitive.

Produk utama kalebu: bagean mesin (bagian mesin), kayata lathing, panggilingan, bidang grinding, pengeboran, bagean CNC, bagean mesin cnc, ngowahi bagean (diuripake bagean), bagean perawatan panas, casting, die casting, stamping, bagean perakitan , bagean tliti etc.. Kita wis ngekspor castings kanggo pelanggan Spanyol karo bobot saka 1 kanggo 1000 kgs, pesenan kanggo jumlah cilik utawa gedhe kabeh ditrima, lan kabeh bagean sing dititi priksa sadurunge pangiriman.

nggawe kabeh bisa

Shanghai GUOSHI Machinery Co., Ltd.

Produsen OEM profesional ing bidang bagean mesin, bagean mesin, bagean mesin CNC, bagean mesin sing disesuaikan.

Nonton Video

Featured By

Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner
Our Partner