Bahan

  • Carbon steel parts

    Bagian baja karbon

    Istilah baja karbon uga bisa digunakake kanggo referensi kanggo baja sing ora stainless steel;ing panggunaan iki baja karbon bisa uga kalebu baja paduan.Baja karbon dhuwur nduweni macem-macem kegunaan kayata mesin panggilingan, alat pemotong (kayata pahat) lan kabel kekuatan dhuwur.

  • Plastic parts

    bagean plastik

    Plastik rekayasa minangka klompok bahan plastik sing nduweni sifat mekanik lan/utawa termal sing luwih apik tinimbang plastik komoditas sing luwih akeh digunakake (kayata polystyrene, PVC, polypropylene lan polyethylene).

  • Stainless steel parts

    bagean stainless steel

    Baja tahan karat minangka klompok paduan ferrous sing ngemot minimal 11% kromium, komposisi sing nyegah wesi saka karat lan uga menehi sifat tahan panas.Macem-macem jinis baja tahan karat kalebu unsur karbon (saka 0,03% nganti luwih saka 1,00%), nitrogen, aluminium, silikon, belerang, titanium, nikel, tembaga, selenium, niobium, lan molibdenum.Jinis khusus saka stainless steel asring ditetepake dening AISI telung digit nomer, contone, 304 stainless.

  • Brass parts

    Bagian Kuningan

    Paduan kuningan minangka paduan tembaga lan seng, kanthi proporsi sing bisa divariasi kanggo entuk sifat mekanik, listrik, lan kimia sing beda-beda.Iki minangka paduan substitusi: atom saka rong konstituen bisa ngganti siji liyane ing struktur kristal sing padha.

  • Aluminum parts

    bagean aluminium

    Aluminium alloy banget umum ing gesang kita, kita lawang lan jendhela, amben, utensils masak, tableware, pit, mobil etc. Ngemot alloy aluminium.