Inti revolusi berorientasi pelanggan United Grinding

Sambungan mesin minangka kunci produksi industri jaringan, lan inti saka United Grinding - revolusi berorientasi pelanggan - nggawe syarat kasebut dadi kenyataan."Masa depan digital diwiwiti karo CORE," ujare CEO United Grinding Stephan Nell.Terobosan arsitektur hardware lan software anyar sing dikembangake dening para ahli klompok nggawe debut ing Amerika Utara ing Evolution to Revolution, acara gedhe ing industri grinding CNC presisi.
Industri 4.0 nyebabake United Grinding Group nambah investasi ing masa depan digital.Pangembangan CORE United Grinding (Customer Oriented Revolution) diwiwiti kanthi upaya kanggo njamin konektivitas tambah lan nggawe dhasar kanggo aplikasi IIoT modern kanthi operasi intuisi.CORE wis ngowahi visi iki dadi kasunyatan kanthi cara revolusioner.CORE mbukak kemungkinan luar biasa kanggo jaringan, ngontrol lan ngawasi proses produksi lan ngoptimalake prosese.Teknologi iki nganyari pengalaman pangguna saka generasi smartphone.
Operasi intuisi kaya piranti seluler sing gedhe banget, lan tampilan multi-tutul full HD 24-inci menehi tandha piranti mesin generasi sabanjure sing dilengkapi teknologi CORE anyar.Liwat pandhu arah tutul lan geser lan antarmuka panganggo sing bisa disesuaikan, para pelanggan bisa ngatur fungsi lan operasi penting sing dikarepake ditampilake ing layar ngarep telpon pinter.
Sistem akses anyar nggunakake chip RFID pribadi sing bisa mbukak profil pangguna individu kanthi otomatis kanggo nambah keamanan lan nyederhanakake operasi login / logout operator.Kanggo nyuda kerumitan lan nyegah kesalahan, pangguna mung bisa ndeleng informasi sing cocog.
Panel CORE anyar meh ora nggunakake tombol apa wae.Switch rotary overlay feed rate sing misuwur ngidini operator nyetel poros kanthi giliran sing gampang.Panggunaan terpadu Panel CORE dening kabeh merek United Grinding luwih nyederhanakake operasi lan latihan mesin.Sapa wae sing bisa ngoperasikake mesin United Grinding bisa ngoperasikake kabeh mesin kasebut.
CORE: Ora mung panel kontrol inovatif.Konco panel kontrol anyar mripat-keno, mesin dilengkapi teknologi CORE anyar wis akeh dandan tambahan."Ana uga inovasi utama ing mburi omah mesin," ujare Christoph Plüss, CTO saka United Grinding Group.CORE OS minangka sistem operasi lengkap sing diinstal ing PC industri CORE IPC kanthi kinerja dhuwur lan digunakake minangka gateway IIoT lan host kabeh aplikasi piranti lunak.CORE OS uga kompatibel karo kabeh pengontrol CNC digunakake dening United Grinding
Teknologi anyar nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo konektivitas.Kabeh mesin United Grinding Group sing nggunakake teknologi CORE bisa disambungake karo sistem pihak katelu, kayata umati, liwat antarmuka sing diimplementasikake.Iki nyedhiyakake akses langsung menyang produk United Grinding Digital Solutions ing mesin-saka layanan remot menyang monitor layanan lan monitor produksi.Contone, pelanggan bisa langsung njaluk dhukungan saka tim layanan pelanggan grup ing panel CORE.Fungsi chatting njamin dhukungan cepet lan gampang, lan kamera ngarep terpadu malah ndhukung panggilan video.
Patokan paling dhuwur: pengalaman pangguna Ing proses pangembangan CORE, pimpinan piranti lunak lan proses kabeh merek grup wis nggabungake keahliane kanggo ngrancang arsitektur piranti lunak sing ora ana tandhingane."Pengalaman pangguna sing ditingkatake mesthi dadi prioritas utama," ujare Plüss, negesake manawa CORE akronim yaiku REvolusi Berorientasi Pelanggan.
CEO perusahaan Stephan Nell negesake manawa CORE nggambarake lompatan gedhe ing sistem operasi alat mesin lan arsitektur piranti lunak."Iki tegese mesin kita siyap kanggo masa depan digital."Teknologi CORE sing dituduhake ing Evolution to Revolution isih dikembangake."Iku glethakaken dhasar kanggo construction kita," Plüss nerangake."Pembangunan bakal terus.Amarga struktur modular fleksibel arsitektur piranti lunak, kita bakal terus nambah fungsi lan aplikasi anyar.Kita arep nggunakake kapabilitas pangembangan piranti lunak terpusat grup kanggo entuk manfaat kanggo para pelanggan.
United Grinding Group ngrancang kanggo menehi motivasi marang para pelanggan kanthi rutin ngeculake versi piranti lunak CORE anyar, sing aktif mbentuk masa depan digital.Kanthi cara iki, Grup tetep setya marang tujuan utama, yaiku nggawe pelanggan luwih sukses.


Wektu kirim: Oct-21-2021