bagean stainless steel

Katrangan singkat:

Baja tahan karat minangka klompok paduan ferrous sing ngemot minimal 11% kromium, komposisi sing nyegah wesi saka karat lan uga menehi sifat tahan panas.Macem-macem jinis baja tahan karat kalebu unsur karbon (saka 0,03% nganti luwih saka 1,00%), nitrogen, aluminium, silikon, belerang, titanium, nikel, tembaga, selenium, niobium, lan molibdenum.Jinis khusus saka stainless steel asring ditetepake dening AISI telung digit nomer, contone, 304 stainless.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan bagian stainless steel:

Baja tahan karat minangka klompok paduan ferrous sing ngemot minimal kira-kira 11% kromium, komposisi sing nyegah wesi saka karat lan uga nyedhiyakake sifat tahan panas. 1,00%), nitrogen, aluminium, silikon, belerang, titanium, nikel, tembaga, selenium, niobium, lan molibdenum. Jinis-jinis baja tahan karat sing spesifik asring ditunjuk kanthi nomer telu digit AISI, contone, stainless 304.Standar ISO 15510 nampilake komposisi kimia baja tahan karat saka spesifikasi ing standar ISO, ASTM, EN, JIS, lan GB (Cina) sing ana ing tabel pertukaran sing migunani.

resistance stainless steel kang kanggo rusting asil saka ngarsane kromium ing alloy, kang mbentuk film pasif sing nglindhungi materi ndasari saka serangan karat, lan bisa poto-waras ing ngarsane oksigen. resistance Corrosion bisa tambah luwih dening liya ing ngisor iki. :

1. nambah isi kromium kanggo luwih saka 11%.
2. nambah nikel kanggo paling 8%.
3. nambah molybdenum (kang uga mbenakake resistance kanggo pitting karat).

Kajaba saka nitrogen uga mbenakake resistance kanggo pitting karat lan nambah mechanical strength.Mangkono, ana akeh gelar saka stainless steel karo werna-werna kromium lan molybdenum isi sing cocog karo lingkungan alloy kudu keno.

Rintangan kanggo korosi lan pewarnaan, pangopènan sing sithik, lan luster sing akrab nggawe stainless steel minangka bahan sing cocog kanggo akeh aplikasi ing ngendi kekuatan baja lan tahan korosi dibutuhake.Kajaba iku, baja tahan karat bisa digulung dadi lembaran, piring, bar, kawat, lan pipa.Iki bisa digunakake ing peralatan masak, cutlery, instrumen bedhah, peralatan utama, kendaraan, bahan konstruksi ing bangunan gedhe, peralatan industri (contone, ing pabrik kertas, pabrik kimia, perawatan banyu), lan tangki panyimpenan lan tanker kanggo bahan kimia lan produk panganan.Ketahanan korosi materi, gampang di resiki lan disterilisasi kanthi uap, lan ora ana kabutuhan lapisan permukaan wis nyebabake panggunaan stainless steel ing pawon lan pabrik pangolahan panganan.

Baja tahan karat Austenitik minangka kulawarga baja tahan karat sing paling gedhe, nggawe kira-kira rong pertiga saka kabeh produksi baja tahan karat (ndeleng angka produksi ing ngisor iki).Dheweke duwe struktur mikro austenitik, yaiku struktur kristal kubik sing dipusatake ing pasuryan. Struktur mikro iki digayuh kanthi nggabungake baja kanthi nikel lan / utawa mangan lan nitrogen sing cukup kanggo njaga struktur mikro austenitik ing kabeh suhu, wiwit saka wilayah kriogenik nganti titik leleh. .Mangkono, baja tahan karat austenitik ora bisa hardenable kanthi perawatan panas amarga nduweni struktur mikro sing padha ing kabeh suhu.

Seri saka bahan stainless steel

Baja tahan karat Austenitik bisa dipérang manèh dadi rong subkelompok, seri 200 lan seri 300:

Seri 200 minangka paduan kromium-mangan-nikel sing ngoptimalake panggunaan mangan lan nitrogen kanggo nyuda panggunaan nikel.Amarga tambahan nitrogen, padha duwe kira-kira 50% kekuatan ngasilaken luwih saka 300 seri sheets stainless steel.

Tipe 201 hardenable liwat cold working.
Tipe 202 minangka baja tahan karat tujuan umum.Ngurangi kandungan nikel lan nambah mangan nyebabake resistensi korosi sing ringkih.
Seri 300 minangka paduan kromium-nikel sing entuk struktur mikro austenitik meh sacara eksklusif kanthi paduan nikel;sawetara gelar banget Highly-alloyed kalebu sawetara nitrogen kanggo ngurangi syarat nikel.Seri 300 minangka grup paling gedhe lan paling akeh digunakake.
Tipe 304: Kelas sing paling misuwur yaiku Tipe 304, uga dikenal minangka 18/8 lan 18/10 amarga komposisi 18% kromium lan 8%/10% nikel.
Tipe 316: Baja tahan karat austenitik sing paling umum nomer loro yaiku Tipe 316. Tambahan saka 2% molibdenum nyedhiyakake resistensi sing luwih gedhe kanggo asam lan korosi lokal sing disebabake dening ion klorida.Versi karbon rendah, kayata 316L utawa 304L, nduweni isi karbon ing ngisor 0,03% lan digunakake kanggo ngindhari masalah karat sing disebabake dening welding.

Perlakuan panas saka stainless steel

Baja tahan karat martensit bisa diolah kanthi panas kanggo nyedhiyakake sifat mekanik sing luwih apik.

Perawatan panas biasane kalebu telung langkah:
Austenitizing, ing ngendi baja digawe panas nganti suhu ing kisaran 980–1,050 °C (1,800–1,920 °F), gumantung saka kelas.Austenit sing diasilake nduweni struktur kristal kubik sing dipusatake ing pasuryan.
Quenching.Austenit diowahi dadi martensit, struktur kristal tetragonal sing berpusat ing awak.Martensit sing dipateni banget hard lan rapuh kanggo umume aplikasi.Sawetara austenite residual bisa tetep.
Tempering.Martensite dipanasake nganti watara 500 °C (932 °F), ditahan ing suhu, banjur didinginake kanthi hawa.Suhu tempering sing luwih dhuwur nyuda kekuwatan ngasilake lan kekuatan tarik utama nanging nambah elongasi lan resistensi dampak.

CNC stainless steel turning insert

CNC stainless
sisipan ngowahi baja

CNC turning mechanical stainless steel parts

CNC ngowahi mekanik
bagean stainless steel

CNC turning stainless steel pins

CNC ngowahi
pin stainless steel

Furniture stainless steel hardware parts

Furnitur stainless
bagean hardware baja

Precision machining stainless steel parts

Mesin presisi
bagean stainless steel

SS630 Stainless steel valve cnc parts

Baja tahan karat SS630
bagean cnc klep

Stainless steel machining parts

baja tahan karat
bagean mesin

Turning and milling stainless steel parts

Nguripake lan panggilingan
bagean stainless steel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita