Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shanghai GUOSHI Machinery Co., Ltd.

Shanghai GUOSHI Machinery Co., Ltd. minangka produsen OEM profesional ing bidang mesin, bagean mesin, bagean mesin CNC, bagean mesin sing disesuaikan, kita bisa nyedhiyakake layanan mesin miturut gambar pelanggan, conto utawa syarat mesin khusus liyane, nyedhiyakake layanan sing paling apik. produk kualitas karo rega competitive.

Produk utama kalebu: bagean mesin (bagian mesin), kayata lathing, panggilingan, bidang grinding, pengeboran, bagean CNC, bagean mesin cnc, ngowahi bagean (diuripake bagean), bagean perawatan panas, casting, die casting, stamping, bagean perakitan , bagean tliti etc.. Kita wis ngekspor castings kanggo pelanggan Spanyol karo bobot saka 1 kanggo 1000 kgs, pesenan kanggo jumlah cilik utawa gedhe kabeh ditrima, lan kabeh bagean sing dititi priksa sadurunge pangiriman.

Perusahaan iki dilengkapi mesin CNC majeng lan peralatan testing kualitas, telung mesin pangukuran koordinat, proyektor lan mesin inspeksi majeng liyane, kita mriksa kabeh produk strictly sesuai karo standar CPk US.

Teknologi pangolahan kita kalebu panggilingan CNC, CNC ngowahi, grinding permukaan presisi internal lan eksternal, nglereni Laser lan lembaran logam mlengkung.Mesin CNC, Mesin Turn-milling, 4/5 axis CNC mesin, Forging lan die-casting lan liya-liyane.

We nyedhiyani pelanggan karo layanan kualitas premium kanggo rega terjangkau lan Highly competitive.produk kita Highly dikenali dening pelanggan.

Luwih saka 80% produk kita diekspor ing saindenging jagad, kayata Jerman, Spanyol, Prancis, Amerika lan liya-liyane, lan entuk pujian saka para pelanggan.

We kudu standar banget profesional nalika nerangake kabeh layanan kita kurban lan karya sing kita nindakake .kita usaha kanggo kaunggulan ing saben proyek.Kita nggunakake operator paling apik sing trampil lan berpengalaman.iki ngidini kita ngasilake lan ngembangake produk sing wis rampung sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Kita nggunakake teknologi lan mesin paling anyar kanggo mesthekake yen proyek rampung kanthi bener.

Sampeyan seneng banget hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.