Hubungi Kita

Shanghai GUOSHI Machinery Co., Ltd.

alamat

No.. 8 #, Hehua Road, Pudong District, Shanghai, PC201314, China.

E-mail

sales@guoshicorp.com

Telpon

0086-13916823093

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita