Aksesoris & Parts Mesin Pertanian

Katrangan singkat:

Mesin pertanian ana hubungane karo struktur lan piranti mekanik sing digunakake ing tani utawa tetanèn liyane.Ana macem-macem jinis peralatan kasebut, saka piranti tangan lan piranti listrik nganti traktor lan macem-macem jinis peralatan pertanian sing ditarik utawa dioperasikake.


Detail Produk

Tag produk

Bahan Aksesoris & Bagian Mesin Pertanian

Baja tahan karat: SS304, SS304L, SS316, SS316L, SS303, SS630
Baja karbon: 35CrMo, 42CrMo, ST-52, Ck45, baja paduan;ST-37, S235JR, C20, C45, 1213, 12L14 baja karbon;
Baja tuang: GS52
Wesi tuang: GG20, GG40, GGG40, GGG60
Paduan kuningan: C36000, C27400, C37000, CuZn36Pb3, CuZn39Pb1, CuZn39Pb2
Paduan aluminium: AlCu4Mg1, AlMg0.7Si, AlMg1SiCu, EN AW-2024, EN AW-6061, EN AW-6063A.
Plastik: DERLIN, Nylon, Teflon, POM, PMMA, PEEK, PTFE

Aksesoris & Parts Mesin Pertanian GUOSHI

Mesin pertanian ana hubungane karo struktur lan piranti mekanik sing digunakake ing tani utawa tetanèn liyane.Ana macem-macem jinis peralatan kasebut, saka piranti tangan lan piranti listrik nganti traktor lan macem-macem jinis peralatan pertanian sing ditarik utawa dioperasikake.Macem-macem peralatan digunakake ing pertanian organik lan nonorganik.Utamane wiwit tekane tetanèn mekanis, mesin tetanèn minangka bagéyan penting saka cara panganan donya.

Revolusi Aksesoris & Bagian Mesin Pertanian

Kanthi tekane Revolusi Industri lan pangembangan mesin sing luwih rumit, cara tani njupuk lompatan gedhe.[1] Tinimbang panen gandum nganggo tangan nganggo lading landhep, mesin sing nganggo roda ngethok petak sing terus-terusan.Tinimbang ngirit gandum kanthi digebug nganggo teken, mesin panyurit misahake wiji saka endhas lan stalks.Traktor pisanan muncul ing pungkasan abad kaping 19.

Daya Uap Mesin Pertanian

Daya kanggo mesin tetanèn wiwitane disedhiyakake dening sapi utawa kewan ternak liyane.Kanthi panemuan tenaga uap teka mesin portabel, lan mengko mesin traksi, multiguna, sumber energi seluler sing dadi sedulur sing nyusup lemah kanggo lokomotif uap.Mesin uap pertanian njupuk alih karya narik abot saka sapi, lan uga dilengkapi katrol sing bisa nguwasani mesin stasioner kanthi nggunakake sabuk dawa.Mesin-mesin uap-powered padha kurang-powered dening standar saiki nanging, amarga saka ukuran lan rasio gear kurang, padha bisa nyedhiyani tarik drawbar gedhe.Kacepetan sing alon nyebabake para petani menehi komentar manawa traktor duwe rong kecepatan: "alon, lan alon-alon."

Mesin pembakaran internal Mesin Pertanian

Mesin pembakaran internal;pisanan mesin bensin, lan mengko mesin diesel;dadi sumber daya utama kanggo traktor generasi sabanjure.Mesin-mesin iki uga nyumbang kanggo pangembangan mesin pemanen gabungan, pemanen gabungan lan pemanen gabungan (uga dicekak dadi 'gabungan').Tinimbang nglereni stalks gandum lan ngangkut menyang mesin threshing stasioner, iki nggabungke Cut, threshed, lan misahake gandum nalika obah terus-terusan liwat sawah.

Gabungan Mesin Pertanian

Gabungan bisa uga wis njupuk proyek panen adoh saka traktor, nanging traktor isih nindakake mayoritas karya ing farm modern.Iki digunakake kanggo nyurung / narik piranti-mesin sing nggarap lemah, nandur wiji, lan nindakake tugas liyane.
Tillage implements nyiapake lemah kanggo tanduran dening loosening lemah lan mateni suket utawa saingan tetanduran.Sing paling misuwur yaiku bajak, piranti kuna sing dianyari taun 1838 dening John Deere.Plows saiki luwih jarang digunakake ing AS tinimbang biyen, kanthi disk offset digunakake kanggo ngowahi lemah, lan pahat digunakake kanggo entuk kedalaman sing dibutuhake kanggo nahan kelembapan.

Penanam Mesin Pertanian

Jinis seeder sing paling umum diarani planter, lan nyebarake wiji kanthi padha ing baris sing dawa, biasane rong nganti telung kaki.Sawetara tanduran ditandur kanthi latihan, sing ngetokake wiji luwih akeh ing baris sing kurang saka siji kaki, nutupi lapangan kanthi tanduran.Transplanter ngotomatisasi tugas transplantasi bibit menyang lapangan.Kanthi nyebarake mulch plastik, lapisan mulsa plastik, transplanter, lan seeder nyelehake larik plastik sing dawa, lan nandur kanthi otomatis.

Penyemprot Mesin Pertanian

Sawise ditandur, mesin tetanen liyane kayata sprayer self-propelled bisa digunakake kanggo aplikasi pupuk lan pestisida.Aplikasi sprayer pertanian minangka cara kanggo nglindhungi tanduran saka gulma kanthi nggunakake herbisida, fungisida, lan insektisida.Nyemprot utawa nandur tanduran tutup minangka cara kanggo nyampur wutah gulma.

Balers lan mesin Pertanian liyane

Tanduran tanduran Balers Hay bisa digunakake kanggo tightly paket suket utawa alfalfa menyang wangun storable kanggo sasi mangsa.Irigasi modern gumantung ing mesin.Mesin, pompa lan peralatan khusus liyane nyedhiyakake banyu kanthi cepet lan kanthi volume dhuwur menyang wilayah sing akeh.Jinis peralatan sing padha kayata sprayer pertanian bisa digunakake kanggo ngirim pupuk lan pestisida.

Kejabi traktor, kendaraan liyane wis diadaptasi kanggo digunakake ing tani, kalebu truk, pesawat, lan helikopter, kayata kanggo ngangkut crops lan nggawe piranti seluler, kanggo nyemprot aerial lan manajemen ternak.

Bush parts with blackening treatment

Bagian grumbulan kanthi perawatan blackening

Carbon steel casting

Casting baja karbon

Carbon steel cast parts for textile machine

Bagian cast baja karbon kanggo mesin tekstil


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita