CORE Industrial Partners Portfolio Company CGI Automation Manufacturing Company entuk Advanced Laser Machining

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)–CORE Industrial Partners LLC ("CORE"), perusahaan ekuitas swasta berbasis Chicago, dina iki ngumumake akuisisi Advanced Laser Machining ("AL" utawa "Perusahaan"), yaiku perusahaan layanan lengkap. .Panyedhiya solusi manufaktur kontrak fokus logam sing diwenehake dening CGI Automated Manufacturing ("CGI"), perusahaan portofolio CORE.
Didegake ing 1996, AL nggabungake kemampuan manufaktur logam sing ekstensif karo perakitan kompleks lan layanan nilai tambah pelengkap kanggo nyedhiyakake solusi sumber siji kanggo macem-macem pasar pungkasan, kalebu superkomputer, aerospace lan pertahanan, medis, transportasi, lan industri.Saka welding robot kanggo hydroforming, pemotongan laser serat, stamping, mesin, perakitan elektromekanis lan lapisan bubuk, AL bisa mbantu pelanggan saka desain prototipe awal lan produksi kumpulan cilik nganti produksi massal.Minangka salah sawijining perusahaan manufaktur logam paling gedhe ing negara kasebut, perusahaan kasebut kalebu ing dhaptar FAB 40 saka FABRICATOR.
AL kantor pusaté ing Chippewa Falls, Wisconsin, lan lokasi kapindho ing Spooner, Wisconsin.Wis papat pabrik, panutup luwih saka 150.000 kaki persegi, lan wis ISO 9001: 2015 lan sertifikasi kualitas AS9100 uga sertifikasi American Welding Association.
Mitra CORE Matthew Puglisi ujar: "AL cocog karo investasi anyar ing CGI.Ora mung nyedhiyakake ukuran lan kapasitas sing luwih gedhe, nanging uga nyedhiyakake kemampuan manufaktur pelengkap, uga diversifikasi pelanggan sing unggul ing industri lan pasar pungkasan sing berkembang.Sing penting, investasi gedhe AL ing otomatisasi konsisten karo strategi CGI lan tema Industri 4.0 kanggo platform kasebut.
Presiden AL Jon Spaeth ngandika: "Atas jenenge aku, pendiri kita John Walton lan Rod Tegels, lan kabeh tim AL, kita seneng banget kanggo miwiti lelungan anyar iki.Ing 25 taun kepungkur, AL wis pindhah saka bengkel manufaktur cilik Dikembangake menyang bisnis manufaktur kontrak a'FAB 40′, kita yakin kemitraan iki bakal mbantu ningkatake pertumbuhan transformasi sing padha ing sawetara taun sabanjure.
Pendiri AL John Walton ujar: "Nilai-nilai inti motivasi, integritas, wutah, rasa hormat lan inovasi kita mesthi lan bakal terus dadi kunci sukses ing AL.Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim CGI lan CORE sing padha ing Build on the foundation iki.
CORE Industrial Partners minangka perusahaan ekuitas swasta berbasis Chicago kanthi komitmen modal luwih saka 700 yuta dolar AS kanggo nandur modal ing manufaktur, teknologi industri lan bisnis layanan ing pasar Amerika Utara sing murah.Tim CORE kasusun saka mantan CEO lan profesional investasi sing duwe pengalaman sing padha karo kapercayan umum, pengalaman jero, lan rekaman trek sing apik kanggo nggawe bisnis sing unggul ing pasar.Liwat modal, wawasan, lan keahlian operasional, CORE kerja bareng karo tim manajemen kanggo ngupayakake mbangun perusahaan kelas siji kanthi asil sing langgeng.Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.coreipfund.com.
CGI Automated Manufacturing ("CGI") didegaké ing taun 1976 lan dadi panyedhiya utama kanggo bagian produksi, rakitan, lan weldments sheet metal sing kompleks kanggo macem-macem pasar pungkasan, kalebu transmisi lan distribusi daya, medis, panganan, lampu, lan industri.CGI berkantor pusat ing njaba Chicago lan nyedhiyakake akeh kapabilitas manufaktur ing omah kanthi efektif nyedhiyakake layanan manufaktur sing entheng kanggo entuk produksi volume medium nganti dhuwur.Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.cgiautomatedmanufacturing.com.
Advanced Laser Machining ("AL") didegaké ing 1996 lan minangka panyedhiya layanan lengkap solusi manufaktur kontrak fokus logam kanggo macem-macem pasar pungkasan, kalebu supercomputing, aerospace lan pertahanan, medis, transportasi, lan industri.Kantor pusat ing Chippewa Falls, Wisconsin, AL wis papat pabrik lan nyekeli ISO 9001: 2015, AS9100 lan sertifikasi American Welding Association.Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.laser27.com.
Perusahaan portofolio mitra industri inti CGI manufaktur otomatis entuk pangolahan laser canggih


Wektu kirim: Oct-22-2021